Warta

  • Cara Nganggo Topeng

    Ing ngisor iki minangka langkah sing bener kanggo nyandhang topeng: 1. Bukak topeng lan jaga klip irung ing sisih ndhuwur banjur tarik talinga nganggo tangan dobel. 2. Pegang cangkem cangkeme ing dagu supaya nutupi irung lan cangkem kanthi lengkap. 3. Tarik loop telinga ing mburi kuping lan atur supaya sampeyan krasa ...
    Waca liyane
  • Ekspor total produk pencegahan epidemi

    Wiwit convid-19 nyebar kanthi cepet ing luar negeri, prentah anti-virus saka macem-macem negara mbledhos. Miturut statistik keuangan kita, wiwit pungkasan Februari taun iki, jumlah produk pencegahan epidemi sing diekspor tambah akeh. Nganti pungkasan Juli, kita ngekspor katup total US ...
    Waca liyane
  • Kegiatan Nggawe Tim Pertengahan taun Teratur

    Bubar, perusahaan dagang Yiwu Sandro nganakake konferensi pertengahan taun 2020 kanggo nganalisa wutah kinerja kanthi lengkap ing paruh pertama taun iki, lan negesake fokus kerja ing paruh kapindho taun 2020. Konferensi kasebut diikuti karo kegiatan pambangun tim sing nyenengake . Kabeh buruh melu ...
    Waca liyane
  • How To Wear Mask

    Cara Nganggo Topeng

    Ing ngisor iki minangka langkah sing bener kanggo nyandhang topeng: 1. Bukak topeng lan jupuk irung ing sisih ndhuwur banjur tarik gelung kuping nganggo tangan. 2. Tahan topeng ing dagu supaya nutupi irung lan cangkem. 3. Tarik lingkaran telinga ing mburi kuping lan atur supaya sampeyan kepenak. ...
    Waca liyane
  • Total export of epidemic prevention products

    Ekspor total produk pencegahan epidemi

    Wiwit convid-19 nyebar kanthi cepet ing luar negeri, prentah supaya produk pencegahan epidemi saka macem-macem negara mbledhos. Miturut statistik keuangan kita, wiwit pungkasan Februari taun iki, jumlah produk pencegahan epidemi sing diekspor tambah akeh. Nganti pungkasan Juli, kita ngekspor ...
    Waca liyane
  • Organized Mid-year Team-building Activities

    Kegiatan Nggawe Tim Pertengahan taun Teratur

    Bubar, perusahaan dagang Yiwu Sandro nganakake konferensi pertengahan taun 2020 kanggo nganalisa wutah kinerja kanthi lengkap ing paruh pertama taun 2020, lan negesake fokus kerja ing paruh kapindho taun 2020. Konferensi kasebut diikuti karo kegiatan pambangun tim sing nyenengake. Kabeh buruh melu ...
    Waca liyane