Cara Nganggo Topeng

Ing ngisor iki minangka langkah sing bener kanggo masker:
1. Bukak topeng lan jupuk irung ing sisih ndhuwur banjur tarik gelung kuping nganggo tangan.
2. Tahan topeng ing dagu supaya nutupi irung lan cangkem.
3. Tarik lingkaran telinga ing mburi kuping lan atur supaya sampeyan kepenak.
4. Gunakake tangan sampeyan kanggo nyetel bentuk klip irung. Tulung tips driji sampeyan karo loro-lorone klip irung nganti diteken ing jembatan irung sampeyan. (Nyegel klip irung kanthi mung siji tangan bisa nyebabake kenceng topeng).
5. Tutup topeng nganggo tangan sampeyan lan napas kanthi kuat. Yen sampeyan ngrasakake hawa sing uwal saka klip irung, sing dibutuhake kanggo ngencengi klip irung; yen udhara uwal saka pojok topeng, sing dibutuhake kanggo nyetel gelung telinga supaya kenceng.


Wektu kiriman: Aug-19-2020