Kegiatan Nggawe Tim Pertengahan taun Teratur

Bubar, perusahaan dagang Yiwu Sandro nganakake konferensi pertengahan taun 2020 kanggo nganalisa wutah kinerja kanthi lengkap ing paruh pertama taun 2020, lan negesake fokus kerja ing paruh kapindho taun 2020. Konferensi kasebut diikuti karo kegiatan pambangun tim sing nyenengake. Kabeh buruh melu rapat kasebut Rungokake kanthi tliti laporan rapat kasebut, ngetrapake semangat rapat kasebut. Kabeh duwe rencana sing jelas kanggo target 2021 lan duwe kapercayan lengkap kanggo nggayuh tujuan 2021.


Wektu kiriman: Aug-19-2020