Ekspor total produk pencegahan epidemi

Wiwit convid-19 nyebar kanthi cepet ing luar negeri, prentah supaya produk pencegahan epidemi saka macem-macem negara mbledhos. Miturut statistik keuangan kita, wiwit pungkasan Februari taun iki, jumlah produk pencegahan epidemi sing diekspor tambah akeh. Nganti pungkasan wulan Juli, kita ngekspor katup total tutup sipil & medis USD 560 juta, gaun nganggo USD2.5 juta ing level 1 & 2 & 3 & 4, USD2.41 yuta inframerah inframerah, ventilator USD0,1 juta, reagen deteksi coronavirus anyar USD650.000, kacamata USD210.000 lan tameng PVC 3 juta. Utamane, kita nyuplai negara Eropa, Amerika, negara Afrika Selatan, dll.


Wektu kiriman: Aug-19-2020