Babagan Kita

Yiwu Sandro Trade Co., Ltd .. diwiwiti ing yiwu, zhejiang, China, khusus nyedhiyakake macem-macem jinis Topeng Masker masker rai, kayata topeng pelindung pembuangan, topeng medis pembuangan, Topeng Pelipat kelas KN95 (kanthi jinis FFP1 / FFP2 / FFP3 ), Topeng Bedah, Topeng Anak, lan topeng 3M KN90 / KN95. Gaun isolasi Level 1 / level 2 / level 3 / level 4, panggunaan sipil lan medis. Perisai wajah, Termometer Ear and thermometer forhead lan informasi liyane, tutup lan topi . topeng kain lan bandana.
Perusahaan kita duwe luwih saka 100 pabrik kerja sama sing kadaptar miturut undang-undang Republik Rakyat China, entuk sertifikat registrasi piranti medis lan lisensi manufaktur, disertifikasi karo ISO9001: 2008 Sistem Manajemen Mutu Internasional. Produk kasebut cocog karo Eropa Standar EN149: 2001 + A1: 2009 kanthi biji FFP1 NR / FFP2 NR / FFP3 NR, standar Amerika NlOSH N95, FDA, standar AS / NZS1716: 2003, lan standar GB / YY Tiongkok.

ALL Pabrik sing kerja sama duwe laporan tes CE & FDA AD GB kanggo ekspor ing saindenging jagad.

  • /about-us/
  • /about-us/
  • /about-us/

PAWARTA

first

PRODUK TERBARU